7 januari 2016

En första för januari

Äntligen nytt år. Inte för att det nu hemskt mycket ändrar på saker men det är ju bra att man kan pusta ut och ta ny start. Året var rätt tungt på många sätt, allt var ju inte bara dåligt - förändring är ju bra, det föder alltid något nytt. Förra året gick dessutom alla större grejer sönder, pengarna bara rann iväg men varmvattenberedare, bil, tvättmaskin och diskmaskin är ju saker som man helst har. Så det är bara att knipa ihop och betala. Och nu borde de ju hålla ihop en tid... kanske?

Har inga förväntningar för i år, hur än det blir blir det säkert bra. Sämre än förra året hoppas jag verkligen att det inte blir, och förutsättningarna är ju nog ganska bra.

Just nu är det lite kallt här (-27 imorse) och jag har faktiskt strumpbyxor på under jeansen. Det är rätt oerhört, har nog inte hänt sen 2012 eller 2013 tror jag! Bilen ville inte starta på tisdagen och har nu ny akku och bränslefilter så nu är den också utrustad enligt väder. Och varmare blir det ju hela tiden, bara 4 månader kvar så börjar det bli riktigt behagligt väder. Tänk positivt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar