27 augusti 2015

Sommaren slut

Nu var sommaren slut. Vädret svänger och igår var det verkligen mörkt redan kl.21. Det är så vemodigt att gå mot vintern, hösten är väl ändå rätt okej men så kommer vintern. Har inte ännu lärt mej gilla vinter och gissar att jag inte kommer att göra det heller.

Men som tur så är det en dryg månad kvar så åker jag till Spanien med Lovisakören! Kommer att bli så roligt! Och hoppeligen soligt också. Det blir just passligt i halva oktober när här börjar bli mörkt och ruskigt. Vi sak sjunga med nordiska körer i Torrevieja och tror att vi ska ha havet som tema. Vi hade ju en riktigt lyckad konsert på våren med havstema så det blir säkert riktigt bra. Lovisakören uppträdde faktiskt på tisdagen på Skeppsbron i Lovisa men jag hade bokat in skuggteatermöte så kunde inte delta.

Vi planerade vidare på skuggteatern och gjorde om sagan lite, det kommer att bli riktigt bra. Nu skulle det bara behövas en grupp som klipper, konstigt nog har folk minskat med tiden. På första träffen var vi 7-8 st och igår var vi 4 st. Vi skulle måsta vara minst 10... Men det ordnar sej säkert. Jag fortsätter planera kulisserna och sen ska dockorna planeras, hoppas vi kan börja klippa i januari. Så kanske det blir klart till hösten 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar