19 april 2015

Om idag

Var till Borgå igår och tittade på föreställningen som högstadie-eleverna satt ihop, de var ju riktigt duktiga. Barnen gillade föreställningen till och med 4-åringen satt som ett ljus. Var lite orolig att han skulle vara för liten och inte orka, men det gick bra. Det var ju inte en så hemskt lång pjäs heller.

Idag har vi varit hemma och inte gjort så hemskt mycket. Bara hängt hemma för det mesta - bakat muffins och varit ute. Helt galet annors, först ville jag inte få ut barnen, de tyckte det var sååå tråkigt att gå ut. Sen ville jag inte få in dem för de hade sååå roligt och ville leka lite till ännu. Sent om sider kom de in, lite för kl.21. Men är det inte härligt att man kan vara ute till lite före kl.21 och det är inte mörkt om i en säck.

Nu ska vi strax krypa i säng. Jag, sambon och 4-åringen. Vet inte vad jag ska göra med honom, har är helt hopplös - 4-åringen alltså - han somnar inte om kvällarna. Eller somnar nog men hemskt sent. Han borde sova lite mera tycker man ju. Och det skulle ju vara rätt skönt att ha någon kväll som man skulle kunna sitta och t.ex. se på någon film etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar