31 augusti 2013

Mat, vän och glass

Det var ju en bra lördag! Började dagen med att förbereda bloggmat nummer ett för tillfället - pulled pork. Blev riktigt sjukt gott, fixade till det batatfranskisar och guacamole - så middagen var en hit. Åtminstone bland alla över 25 år. Fixade enligt Hannas recept!

Efter middagen åkte jag iväg till Lovisa och träffade Anna! Hon var på ex tempore-visit i öst så passade på att träffa henne tillika. Vi hann gå igenom rätt mycket även om vi hade bara 2½ timme på oss, diskuterade bland annat skolsystemets dåliga sidor och förbättringsförslag, träningsplan och ovanor/vanor m.m.

Och nu var jag ännu på kvällslänk, och det är höst och det är väl helt okej, känner mej ändå lite deppig. Sommaren känns för kort, men snart blir det Toscana. Och gelato. Vi skall tillbringa en dag i Florens - glassens hemstad. Kommer definitivt att vräka i mej av den varan! Ifjol i när vi var i Rom hittade vi en liten glass"kiosk" på via del Governo Vecchio, nära Piazza Navona, som hade helt sinnessjukt god glass, vi åt där flera gånger. Värt ett besök om ni har vägarna förbi.

På via del Governo Vecchio

Gelato alla fragola, med vitchoklad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar