7 juli 2013

Gott och blandatHär ovanför ser vi Vincent cykla, jaa ok med stödhjul men tycker ändå han är himla duktig! Är så stolt! Skulle säkert lära sej i ett huj att cykla utan stödhjul också om vi skulle plocka bort dem, sku bara behöva en cykel till i såfall. Nu var vi bara en 16" cykel. Han är också stolt, en dag cyklade han till parken - bilden till höger.

 Igår åkte jag ner till Dalsbruk för att höra på jazzdrottningen Sofia som uppträdde tillsammans med Lasse Mårtensson. När Lasse klev på scenen blev tanterna galna och rusade fram till scenen med kamerorna i högsta hugg - ordningsvakten fick lugna ner läget och be folk sätta sej. Hurja.

Men det var bra, mysigt och skönt att bara sitta och lyssna på skickliga musiker. Speciellt efter kryssningen.

 Och här bilder från stranden. Lummigt och mysigt.


Och glass blev det ju också idag, och Vincent övade sej i parkour - det gjorde han annars i butiken också. Han blev lite efter och när jag gick och hämtade honom sprang han över raderna med butikskärror. Vad blir det av honom?! Han är otrolig, på resan kom det ännu tydligare fram att han har fotografiskt minne, han hittade nämligen vår hytt utan problem trots att han inte kan siffrorna ännu (vet alltså inte hur de ser ut, räknar ju nog). Idag hade han pekat ut på Lurens platskarta exakt var vi satt på genrepet för en dryg vecka sedan, han har aldrig sett kartan tidigare men kunde ändå koppla ihop kartan med läktaren och placera ut var vi satt, jätte häftigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar