17 juni 2013

Den som väntar

Jaa bara 8 dagar kvar sen är jag ledig!

Är riktigt ivrig! Lite tråkigt är det att jag och sambon bara har en gemensam semestervecka, men tur att vi ens har det. Barnen kommer alltså att vara hemma hela juli och en vecka i augusti, det tycker jag är viktigt - att de också får ha ledigt.

Vi börjar det hela med familjekryssning till Stockholm om två veckor. Kommer att bli så roligt, under vår gemensamma semestervecka hänger vi nog bara i knutarna eftersom det är simskola just den veckan. Sen fick sambon en drös med kvällsturer i juli så vi har ganska mycket gemensam tid ändå, och det är ju bra. Tråkigt bara att han kommer att vara som en trasa på grund av sömnbrist.
 
Nu ska vi planera födelsedagskalas, om en vecka blir Jeremy 6 år!

4 kommentarer:

 1. Skoj att ni åker hela familjen du ska se att det går som på räls :). För oftast så är det så spännande att dom glömmer bort allt som heter bråka och annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert bra, dessutom är vi tre vuxna så ögon borde det finnas tillräckligt av. Knappast blir det så mycket bråk är mera orolig för att Vincent skall irra iväg någonstans, han som är så nyfiken.

   Radera
 2. Så det blev sthlm då?:) Kul! Ska ni i land också, de där 6-7 timmarna visst? Finns ju nog en massa skoj att göra med barn där (typ skansen osv) men man måste nog ha mera tid då. Lite shopping kanske?:D Vi hade också funderat på just sthlm o kolmården, men vi får nog hoppa över det i år pga tidsbrist... Mycket annat att stå i med här denna sommar, huset är int ens färdigt målat än...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, det blev det. Vi tänkte ta oss till Junibacken, tror det blir riktigt bra för barnen. Något shoppande räknar jag nog inte med den här gången.

   Radera