25 juli 2012

Lurn's

For på jobb i morse och kom hem för en stund sedan.
Först jobb i åtta timmar och sen Lurens resten av kvällen. Satt idag igen i biljettkoppit och råddade med pengar. Nå nää, riktigt bra gick det ju - huvudräkning är bara inte en av mina starka sidor. Men va sku jag bli bättre på det om jag inte övar. Sku bara måsta programmera om hjärnan att räkna fiffigare, plussa i stället för att räkna minus. Lättare med växeln osv.

Roligt är det ju nog. Roligt att vara med på ett hörn.
Nästa års pjäs är nog redan i tankarna. Någon bra som folk gillar och vill komma och titta på. Vad sku det kunna vara? Det är dessutom jubileumsår nästa år, så det sku kunna vara något lite extra. Kanske.

2 kommentarer:

  1. Hah, vi var för 2 veckor sedan och spanade in Nils Holgersson - helt fin men nådde inte helt upp till samma höjder som Sugar, Grease, jorden runt på 80 dagar etc. I pausen, där bland de obligatoriska korvarna, kom vi på att Mamma Mia skulle ju vara den perfekta pjäsen nästa år! För en van Lurens besökare är det dessutom väldigt lätt att se vilken roll som skulle gå till vem av "vakio" skådisarna :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Jorden runt" var den första jag var med i! Roligt att du gillade den. Och ifjol hade vi ett helt otroligt bra gäng, bästa på många år - personkemierna fungerade perfekt.

      Radera