2 maj 2012

Vappen


Vappen var vi hemma, åt gott och slöade. Inledde också grillsäsongen. Igår var vi hos mommos och mofas, åt mera och slöade mera. Och Marius fick plötsligt hög feber, så vi är hemma idag. Termometern visade idag bara stegring men tyckte det var bäst att stanna hemma ändå.

Mår själv också lite konstigt.
Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu.


Fafa var här just och hämtade den nya våningsängen, han kommer på eftermiddagen och bygger ihop den! Spännande! Det betyder att Marius ska sova i vanlig säng inatt. Få allt se hur det går...

3 kommentarer:

 1. Krya på er. Vi dras bara med en seg snuva. Mina bihålor trilskas från och till och näskannan är välanvänd;)

  Vi tittade på en växa-våningssäng åt killarna, men konstaterade att varför utmana ödet med en liten som älskar att klättra(Axel). Än får han sova i spjälsäng. Vi har ju korg åt den lille första tiden så ingen hätä med att byta, men kul höra era erfarenheter sedan. Våra har ju precis flyttat i samma rum så tror denna prövning först får lägga sig innan vi tar en vanlig säng i bruk.:) Gärna vill jag ha gubben hem lite mera också.

  Men lycka till och krya på er

  SvaraRadera
 2. Wow! Lyx med nån som kan bygga sängar!:) Vill se bilder sen på gossarna i nysängen ;) Kanske man sku beställa en åt oss till villan också ;) HAHAHA. Nä, han ska väl börja jobba snart.

  SvaraRadera
 3. Sängen är riktigt snygg! Precis sådan som vi önskat. Och det gick bra att sova i den också och ingen har trillat ner heller. Marius natt i vanliga sängen var kanske inte helt så bra, men bara han nu blir van med den hoppas jag att det börjar gå bättre.

  SvaraRadera