28 maj 2012

Time to travel

Gick just och bokade en resa till Rom! Hurra för det!
Helt fantastiskt.

Någon som varit i Rom och vill tipsa lite vad som vi ska göra?
Finns säkert en hel del, men vad ska man absolut inte missa?

5 kommentarer:

 1. Rom är en fantasiskt blandning av gammalt o nytt. Jag tyckte det var så spännande att traska runt Colosseum o tajuuu att det o en massa andra gamla pelare har stått där ända sedan romartiden.

  Kolla dock lite var ni äter, i Rom åt jag värsta pizzan under hela mitt Italien utbyte. Men vi åt god kinesk mat :-D Lönar sig säkert att läsa på heller fråga nån annan om mat-tips.

  SvaraRadera
 2. Jee! Mikas 30-årsresa?:) Hur länge stannar ni? Har aldrig varit där tyvärr, men se nu till att göra ett avbrott i din diet och äta pasta och pizza ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska vara fyra dagar på resa, flyger på morgonen dit och sen med kvällsflyg hem. Så vi har så mycket tid som möjligt i staden. Flyger direkt så det tar ca 3½ timme.

   Radera
 3. Köp pizza som säljs i alla gatuhörn. Drick riktigt kaffe, espresso och smaka på en cappuchino med äkta mjölkskum, sådana får man bara på La Torrefazione och Kaffecentralen här i Finland och är underbart goda. Ät glass. Förhandsboka biljetter till Colosseum om ni vill dit och håll hårt i väskan.

  SvaraRadera
 4. Äta gott ska vi! Och pizza är ju ett måste, sku ju vara ur dumt att lämna det när vi en gång är i Italien. Kaffe dricker jag inte, men måste kanske ta och smaka ändå!

  SvaraRadera