5 april 2012

Maskerad!

Påsken till ära gick jag för påskhäxigt blå ögonskugga i morse.
Det borde barnen också ha gjort, det är nämligen påskmaskerad på dagis men eftersom de varit hemma en vecka var vi omedvetna om det. Men de verkade inte bry sej, jag däremot blev nog lite ledsen - maskerad var ju det bästa när man var barn. Och jag har dessutom samlat en massa maskeradkläder åt dem...
- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Nämen!! Skickar de inte ut månads- eller veckobrev där??? DÅLIGT!! Jag skulle också vara sur för att ingen meddelat. Vi glömde bort en prinsess- och prinsmaskerad en gång, och A blev så ledsen. Inte sådär att hon ställde till med nån gråtscen, utan ännu värre, man såg tydligt att hon kände sig ledsen och bortglömd. Och en gång glömde vi jumppakläderna, samma sak då. Men bra om pojkarna inte brydde sig, de har ju iallafall varandra där så ingen av dem är ensam outklädd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen dåligt. Gissade nog att det sku vara någo extra, borde bara ha ringt och frågat igår. Ska nog be om att få bättre info i framtiden, de kommer ju att vara där ännu hela våren och sommaren.

   Radera
 2. Men på riktigt, får ni inga brev hem med alla datum för allt som de gör??? Vi kollar typ varje kväll i brevet för där står något på nästan alla datum.

  SvaraRadera
 3. Nej, inga brev eller veckosschema. De brukar nog meddela om det är något extra med en lapp på dörren. Men eftersom vi inte går till dagis varje dag och ibland är halva veckan hemma ser vi ju inte lappen. Lite surt nog, de bad om ursäkt. Men en lapp hem skulle säkert de andra föräldrarna också uppskatta.

  SvaraRadera
 4. Men HERREGUD! Jag är nästan chockad. Det verkar vara stor skillnad på dagisar här uppe och där nere... Jag skulle aldrig täckas jobba utan att skicka hem brev minst en gång per månad.

  SvaraRadera
 5. Jag frågade syrran hur de gjorde där hon jobbade tidigare, och hon menade nog att de meddelar föräldrarna om vad som skall göras, endera med lapp hem eller på nätet. Så det varierar nog från dagis till dagis här.

  SvaraRadera