6 mars 2012

Vaken

God morgon!

Barnen har inte dagis idag så jag har sovmorgon. Skönt! Det här med morgnarna börjar nog löpa nu, men längtar nog till våren och sommaren och mindre kläder.

På tal om kläder hade jag tänkt att jag slipper strumpbyxorna, men fick gräva fram dem igen igår - idag har vi -14 här.- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Sovmorgon??? Vad är det? Blir galen på våra små som inte fattar att sova på morgonen, speciellt då jag absolut inte är en morgonmänniska.Vid julen gick det ändå att vila lite, men ju ljusare det blir så verkar de behöva mindre sömn. Jag tycker 10h i dygnet är för lite, men den äldre tycker det går hur bra som helst. Bara i dagis sover han dagssömn och då har vi lite behagligare dagar(läs mindre fajter).

  Ok, vet att det går i vågor. Någong gång( då jag börjar jobba;) ) så kommer de säkert sova gott och länge:)

  SvaraRadera
 2. Sovmorgon på vardagen betyder att jag kan sova till kl.07. När grynen skall till dagis stiger jag upp kring 6 tiden. Eller borde stiga upp kl.06 för att hinna iväg i tid.

  SvaraRadera
 3. Eller borde ;)... Nå Axel brukar nog se till att det är 5.30 eller 6 som gäller. Varannan morgon får man honom att somna om, men nu har w börjat vakna tidigt och väcka alla;)

  SvaraRadera