1 februari 2012

Dag ut

Hur kan februari alltid vara så fin. Januari är kall och mörk och så byter det genast när det byter månad till kallt och ljust. Fint är det, annat bra har jag nog inte att säga om den här månaden. Längtar till sommaren, det är för kallt. Går omkring här hemma med långkalsonger, flanellpyjamas och tjock morgonrock + yllesockor. Fryser fortfarande. Det är inte så kallt inne - kring 20 grader och lite mer. Men fryser ändå, inte konstigt med tanken på att jag trivs bäst när det är 50 grader varmare.

Det tog jätte länge att hämta barnen från dagis idag. Alla hade varit inne hela dagen så det tog en god stund att klä på dem ytterkläderna och sen krångla fast dem i bilen. Och det går ju inte att göra det med handskar på så mina fingrar var is. Usch. Vi kom iväg först efter kl.17.

Imorgon är barnen hemma. Jag jobbar som vanligt. Det har fungerat helt bra det här med 14 dagar i månaden. Och nu verkar det som om Jeremy skulle ha fått en vän på dagis också, och det är ju roligt. Han är lite av en ensam varg annars. Inget fel på det heller, men det är ju bra att ha vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar