29 december 2011

Fyndade barnkläder


Gick och köpte barnkläder. Det blir inte så hemskt ofta nuförtiden och nästan alltid är det något som kommer att ligga i skåpet en stund och vänta på att någon skall växa i kapp kläderna. Så blev det den här gången också.

I förrgår fyndade jag ett par Metsolas gula byxor och en Aarrekid skjorta med uggla för en struntsumma på 18€, alltså båda tillsammans för 18€! Hur sjukt billigt är inte de med tanke på att det normalt skulle ha kostat kring 60€ för dem båda. Kan man verkligen kalla ett kap. Och jag har så velat ha den där skjortan redan länge, men inte nämnts köpa den på grund av priset.

Igår gick jag sen in till en ny liten butik i Borgå och köpte en JNY-design skjorta som var på rea. Den är enorm så kommer nog inte i användning på en tid ännu.
2 kommentarer:

  1. Bra köp!!!
    Metsolas byxor används av W dagligen, han har ett par gula och ett par gröna, hans storfavoriter och de har hållit form och färg trots flitig användning.

    SvaraRadera
  2. Vi har ett par metsolas byxor från tidigare och de är favoriter! Mjuka och bekväma och smal modell som passar spinkisar.

    SvaraRadera