2 november 2011

Dagen i bilder


Tog mej i kragen och vi gick ut. Det var en liten kamp men nog värt det. Barnen fick springa av sej och jag fick ta lite frisk luft och rensa dammet i lungorna.

Vi packade undan alla sommarleksaker och tog ner gungorna. Städade i garaget och lyfte in stolarna.
Nu skall vi hämta fågelbrädet och pulkorna från gamla huset och sen får det komma snö. Eller egentligen måste vi byta ringar ännu, men sen välkomnar vi snön. Det blir ljusare sen, och hoppas att det hjälper mor tristessen.

Jeremy har varit riktigt trotsig idag, säkert helt normalt för en fyraåring, men hemskt irriterande. Vill inte gå ut och sen vill han inte komma in, vill gå på promenad och när vi gått halvvägs lägger han sej på vägen och vägrar stiga upp. Å andra sidan är han nog lite flunssig så det bidrar säkert till humöret. Han kommer att vara hemma från lekis ännu imorgon, få se hur det går då.
När vi kom in blev det spenatsoppa och "gettilåda", men inte på samma tallrik.

1 kommentar:

  1. Oj, dessa trotsutbrott. Vi har haft massvis idag, men vet med sig att det nog beror på att han inte kackade igår eller på dagen och för att han varit trött. Han sov lite på dagis, men antar att han borde ha behövt kacka(vilket han inte gör där/har aldrig gjort)

    Snön får nog snart komma, har nästan krattat allt och plockat delvis undan(men "någon" har tagit ut en del leksaker igen)

    Fåglarna har vi matat en tid och oj så de äter. Snart en hel säck! Fyller på en stor mathållare varannan dag.

    SvaraRadera