1 oktober 2011

Crocs funderingar

Jag gick in till Crocs butiken i Flamingo när vi var där i förrgår. Blev nyfiken på vad det riktigt är för tossor som Eva och Michaela har fastnat för. Blev riktigt imponerad! De har ju hur fina skor som helst. Surfade in på Crocs ikväll och kollade utbudet närmare där, och föll för dessa.
Bild lånad från Crocs

Skulle sitta bra på Marius i vinter när han nu har lärt sej gå. Lätta och små, så att det också går att krypa med dem. Vi har nog ett par Viking och ett par Kuoma stövlar i små storlekar, så egentligen skulle det kanske inte behövas, men...

Vinterstövlarna för större barn var ju också fina. Vi har litat på Kuoma de senaste vintrarna, men kanske man skulle testa med Crocs i år? Beställde i alla fall ett par nya skor åt Jeremy till våren.

Lillen har feber, därför var han så hängig ikväll. Gissade det redan tidigare men då var han inte varm, nu när han just vaknade visade tempen lite på 38 grader. Stackarn. Hoppas han sover natten bra ändå.


2 kommentarer:

  1. Det som (hoppeligen) är bra med dem är att de är varma, lätta och håller torrt. Får se. Förra vinterna hade Arthur reima vinterskor men i dem var han ofta kall om tårna och jag fryser också alltid om tårna. Hoppas det blir några kalla dagar i vinter så att man får prova.

    SvaraRadera
  2. Kuoma har nog varit riktigt bra vinterskor, de har nog alltid varit varma. Men de är ju ganska klumpiga. Och de här verkar lätta och bekväma.

    SvaraRadera