21 september 2011

Måsten

Så hade jag ju Siisi med son på kaffe idag, det var "kalas" med muffins, choko och muminkex. Och med tanke på det att jag inte motionerat på en tid blir det nog + på vågen. Måste ta mej ur sockersuget och måste göra det nu! Att kalasa en månad i sträck är lite jobbigt.

Två futtiga kilon kvar till målet - måste skärpa mej.

3 kommentarer:

 1. Vad synd att du bor så långt österut, då det blir lite långt att åka till rajakylä. De har babyrock som är en bra jompa för mammor och barnen får vara med...dvs de springer runt och leker (och bråkar :) ) Var så skönt att få svettas och strecha, men tyvärr blev Axel lite hungrig så nästa gång får man nog ta med lite frukt så han står sig till lunch.

  Och sötsug finns här också. Tycker du har varit jätteduktig och är så impad med din löpning!!!
  Veronica

  SvaraRadera
 2. Men muffinsarna var ju sååååå goda! Jag skulle ha velat ta en till, men... :D

  Jag har ennu måååååånga kilo kvar till målet, men motionerandet har nu varit lite si o så på sistone pga, foten. O kanske det att man bara inte hinner göra annat än jobba, sitta i skolan o sova. :D

  O mina sugarcravings e helt sjuka.. Plus då det att jag har så evigt svårt att sluta äta rostbröd! :D

  SvaraRadera
 3. Dom var såå goda!

  Nåh, jag har 2 kg kvar till "del" mål nr.1. Hade tänkt gå ner 10 kg till nästa år. Men om jag inte gör det är det helt ok. Det är redan bra om jag håller vikten på det som den är nu. :)

  SvaraRadera