10 april 2011

Nya vyer

Spännande tider, påskveckan händer det något stort, om allt går bra. Och allt borde gå bra, men inte vet man heller aldrig - papperskrig är alltid papperskrig.

Vi gav ett anbud på ett hus, och bara allt är klart med lånet så blir vi husägare! Där av den sömnlösa fredagsnatten...

Nu håller vi tummarna för att allt skall gå bra och vi får lånet, så blir det sen att flytta i sommar. På ett sätt är det skönt att slippa det här huset, han nog trivts - men det känns ju inte som eget. Å andra sidan kommer vi nog att sakna famo och fafa som nu bor helt fast i.

Men alltså, ännu finns det en hel del kvar före vi kan säga att vi är husägare. Så nu skall jag försöka håll huvudet kallt tills alla namn är på alla papper.

7 kommentarer:

 1. Woohoo!! GRATTIS!:) Men, hur kan ni ha gett anbud utan att ha fått lov om lån från banken?? Får man göra det? Är ni inte TVUNGNA att köpa det nu då, annars måste ni väl betala en summa på flera tusen till de nuvarande ägarna?? Tror iaf att det funkade så när vi köpte lghen. Tog de budet då?

  SvaraRadera
 2. Nej inte alls, om det inte blir av blir det inte av. Så förstod jag på förmedlaren i alla fall - vi sa ju nog åt honom att vi inte blivit beviljade någo pengar ännu. Vi har nog kollat med banken om vi kan få lån och de sa att vi nog får det - men vi har inte ansökt något ännu. Och joo, de tog budet!

  SvaraRadera
 3. Om det skulle vara så att det skulle ha bli någo kostnader för nuvarande ägarna från den dag anbudet godkänns tills köpebrevet är planerat att skrivas under, och vi inte sen vill köpa, skall vi stå för de kostnaderna - t.ex. hyra etc. Men det blir det nog inte i det här fallet eftersom de har två månader på sej att flytta ut.

  SvaraRadera
 4. JEIJ! Hoppas allt går bra :) (är fortfarande nyfiken på vart ni ska flytta :P)

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna uppe ;)).H. Tallvilla-borna

  SvaraRadera
 6. Oj nej så roligt och spännande!! :)

  SvaraRadera