13 september 2010

34+0

Bara ca fem veckor kvar av väntan och om Skrutten brås på bröderna är det bara fyra veckor kvar.

Har nog det mesta klart för ankomsten, eller det skulle egentligen bara gälla att plocka fram allt. Och byka, lite. De minsta kläderna är ju ännu i användning av systersonen, vi säger nu att han heter "Eddie", men han hinner nog växa ur dem före våran skrutt tittar ut.

Köpte idag en babymonitor och sen skall det ännu skaffas ett ståbräde och en bil. Bilshoppingen gör mej nog lite fundersam, det skall lånas pengar och så skall det hittas en passlig bil och den som vi har nu skall betalas bort och allt möjligt. Men det brukar ju nog lösa sej. En stor bil skall det i alla fall vara - hade lite tänkt mej en sju personers.

Idag inledde jag sista veckorna av väntan med en kopp hallonbladste. Få se om det har någon inverkan, åtminstone smakade det inte så illa som jag hade trott.

3 kommentarer:

  1. Vi köpte ju en sjupersoners. En Ford Galaxy. Tre bilstolar har rum bredvid varandra i baksätet.

    SvaraRadera
  2. Vi har lite funderat på en sådan. Hur är bagage utrymmet?

    SvaraRadera
  3. Det är stort! Vi får in får syskonvagn på tvären (eller längden, eller hur man säger). Alltså att det har rum saker på sidan om vagnen också. Vi hade även Renault Espacen som alternativ, men tittade aldrig på någon i verkligheten. De flesta bilar fanns närmare Hesa och vi hade inte möjlighet att börja köra runt till landets alla bilaffärer och titta. Vår hämtade vi från Uleåborg. Det bästa är ändå att den bara drar 5,3 liter diesel på landvägskörning, packad. Chrysler har ju säkert också bra och stora bilar, men bränsleförbrukningen är någon helt annan...

    SvaraRadera