12 december 2009

Pottigt

Såhär "pottränar" vi. Enda sättet att få Vincent att sitta stilla på pottan mera än 2 sekunder. Fungerar bra för honom, han sitter i alla fall. Ironiskt nog kissade han i fotöljen sen när han hade suttit färdigt... Och han satt hela 15 minuter på pottan och kanske 2 sekunder i fotöljen. Sånt e livet när man är 1 år och 3 månader.
Den andra killen får man inte ens nära pottan, eller en dag för kanske en månad sen satt han sej ner på den efter att lille bror hade gjort sina bestyr. Men alltså det händer sällan...
Har igår och idag börjat med lite "potträning", eller kalsongträning kanske är bättre ord. Jeremy får ha kalsongerna på och sen är det ju meningen att han skall gå på pottan när han vill kissa. Men tillsvidare har det bara blivit våta kalsonger och kisi på golvet.

Det tar ju tid, och vill inte tvninga honom heller. Så han får gå sen när han är färdig för det... Men han är ju redan 2½ år så lite kan man ju börja öva med kalsonger redan. Vincent har jag nu på pottan bara för att han gillar det och inte skadar det ju att börja öva lite redan nu.

På måndagen skall jag få min nassespruta, äntligen. Hoppas bara jag inte får någo värre fel av den. Skall vara ensam hemma med killarna på tisdagen, och då skulle det ju vara bra att jag inte skulle vara helt utslagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar