18 maj 2009

Grävase

Idag har det varit en lugn dag. Pojkarna sov ok på dagen och somnade helt bra ikväll. Bättre än på lördagen, då Jeremy tvinnade på ännu halv 12.... Men vi satt ju opp och kollade på ESC ändå så det gjorde nu inte så mycket.

Jag känner mej fortfarande lite stressad, skulle behöva en dags paus från allting och få sova igen lite sömnbrist. Drömmer om en dag då jag inte behöver passa tider när jag far någonstans....

Fixade lite på bakgården idag, fyllde hålen som "skitrörsgubbarna" lämnade efter sej. Kan inte förstå varför dom inte kunde göra jobbet tillslut och ordentligt...

före


efterPappa och fafa satt också ner snurran med fiberkabel i en halv trumma, så att den är i skydd för väder och vind, fast vet nu inte varför den har legat där på barmark nu sen "gubbarna" grävde ner kabeln. Vi har inte ens tagit fiberkabel anslutning men det grävdes ner till alla hus så att man kan koppla det när man vill göra så. Men vi kommer nog inte att göra det på länge, 2000-3000 euro är inte inom vår budget. Och ingen möjlighet till avbetalning finns det heller för det är ju en så "liten" summa.


Vincent var också med, och nu skulle det ju vara bra med tutt! Kanske inte precis allt sku åka in i munnen då. Nu skulle det smakas på maskros och diverse kvistar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar